Syster Sol till Karlsundsfestivalen 2017

Svenska reggaedrottningen Syster Sol är klar för Karlslundsfestivalen i Bollnäs 28-29 juli 2017! Ständigt aktuell och med scenvana och rutin som få andra i detta land! Syster Sol är tillbaka med nya låtar som är ett litet kliv ifrån rootsreggaen hon kommit att förknippas med, men den västindiska kärnan är fortfarande närvarande. Hon har låtit sig inspireras av samtida dancehall, men de stora inspirationerna är och har alltid varit artister som går sin egen väg – ett exempel är Erykah Badu.

Det här är början på ett nytt kapitel för Syster Sol. En ny, mogen, men mångbottnad artist som fortfarande är villig att experimentera. Men framför allt inte räds för att säga som det är och blotta sitt inre för vad som är rätt här i världen. 2017 är Isabel ”Syster Sol” Sandblom Stjärne en independentartist med egna etiketten Galant och redo med det nya släppet som är ett form- och genreexperiment. Den ständige parhästen Carl-O är som vanligt djupt inblandad i projektet, så Syster Sol som reggae-Sverige blev förälskade i finns i allra högsta grad fortfarande.

Festivalens officiella Spotifylista 2017

Peppa redan nu inför sommaren! ☀️

Vill du få bättre koll på de hittills släppta artisterna? Ja, då har vi gjort det superenkelt för dig och samlat ihop några låtar och gjort en gott & blandat spellista på Spotify! Hit it!

https://open.spotify.com/…/…/playlist/3DhRhxsB34uwnHo340fPjx

Dödshoppet på Karlslundsfestivalen 2017!

Har du vad som krävs eller är det bara mycket snack och lite verkstad? Upp till bevis och anmäl dig redan nu! 💥

https://youtu.be/a8Ar80iAgE4

Information
18-års åldersgräns.
Ingen anmälningsavgift (det ingår ett 1-dags festivalpass och mat + dryck under tävlingsdagen för deltagare).

Regler
Deltagarna kommer kasta sig ut från det tolv meter höga hopptornet, gå för magplask men så sent som möjligt vika ihop kroppen till en räka.
I kvalet är det klassisk döds som gäller men i finalen tillåts trick.

Tävlingsupplägg
Klassiskt Döds (inga volter eller rotationer)
Uppvärmning
Kval
Final

Sponsorer
Appertiff Workshop
Hello Pollo
Fler tillkommer.

Mer information: https://www.karlslundsfestivalen.se/dodshoppet/

100 dagar kvar

Det närmar sig med stormsteg! Snart bara 100 dagar kvar till årets upplaga av Karlslundsfestivalen och VIP-biljetterna är redan snart slut! Köp biljett nu och du har möjligheten att hänga med bl.a. Pastorn i The Kristet Utseende!

Första banden släppta!

Jaaaa! Då har vi lämnat julen bakom oss och går emot ljusare tider. Äntligen säger vi. Kontoret jobbar intensivt med att boka band. Två har vi redan släppt, The kristet Utseende och Twin Pigs! Mer kommer framöver! Så håll ut, nu är vi på rätt sida om året.

Planerna för Karlslundsfestivalen 28-29 juli 2017 är igång!

Varför inte göra det med lite härliga minnen och bilder från förra årets fantastiska festivaldagar! Vi är mycket tacksamma för de grymt fina bilder som fotografen Tomas Skyllberg tagit åt oss. Se bilderna i vårt album på Facebook.

Karlslundsfestivalen är en relativt ny festival som fortfarande är under utveckling. Vi lär oss för varje dag och vi är väldigt tacksamma för alla positiva och negativa åsikter som vi får in! Vi tar åt oss och kommer förbättra 2017 ytterligare! Det kan bara bli bättre! Ingen festival utan er! TACK!

Karlslundsfestivalen 2017

TACK!! TACK!! TACK!!
Vilken stämning, vilken fest och vilken fantastisk helg! Vad vore denna festival utan er alla grymma besökare!? Ingenting! Tack för förtroendet och tack för kärleken! Tack alla volontärer för allt ni gjort. Oslagbart. Tack alla artister för underhållningen! Topp nivå! Vi vill även tacka sponsorer och ordningsvakter. Ett speciellt tack till André Strand på Elit Industristängsel AB.

Beslutet är fattat. Vi kör festival nästa år också. Välkommen till ett ännu bättre Karlslundsfestivalen som går av stapeln 28-29 juli 2017!