Frågeformulär 2018

Hej alla glada festivalbesökare! Nu behöver vi er 🙂 Gör din röst hörd och påverka framtiden! Festivalsommaren är över för denna gång men vi tar med oss alla de goda minnena för att klara av den kommande vargavintern.

Nu vill vi summera Karlslundsfestivalen 2018 med hjälp av er. Inga besökare, ingen festival! Därför bryr vi oss om vad just ni tycker! Klicka er vidare på länken och svara på enkäten, tack på förhand! 

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Svara på enkäten.

/Karlslundsfestivalen crew

Program 2018

Två dagar av fest väntar. En otrolig line-up med artister i världsklass. Nytt som gammalt för unga och för äldre. Något för den som uppskattar livemusik när den är som bäst. Dryck från flera hantverksbryggerier som skapar öl med hjärta och mat så det kommer stå härliga till! En flytt som innebär ett spännande och nytt samarbete med Folkets Park Bollnäs. Två väderskyddade inomhusscener! Karlslundsfestivalen för fjärde året i rad. Helt otroligt! Tack alla ni som stöttar och kommer till festivalen! Detta är till er! Hoppas vi ses om några veckor på Karlslundsfestivalen i Bollnäs 29-30 juni 2018.

M.I.D. till Karlslundsfestivalen 2018

Oj, vi glömde visst ett band.. För ni trodde väl inte att husbandet M.I.D blev kvar i flytten på Karlslundsbadet? Klart att det även blir allsång på Folkets Park! Karlslundsfestivalen flyttar från helig mark till helig mark och då ska självklart bandet med! M.I.D bjuder upp till dans! Snart 30 år som band. Det som en gång började som ett roligt projekt är idag större än allsång på Skansen. Med nytt album är dom mer än redo för årets upplaga av Karlslundsfestivalen. Vad mer kan man säga om detta band som inte är sagt!? Ta chansen och våga missa Let’s dance i TV4 en kväll. Detta kommer bli det största du upplevt! Välkomna M.I.D till Karlslundsfestivalen i Bollnäs 29-30 juni 2018!

Hata som lejon till Karlslundsfestivalen 2018

Ett efterlängtat livstecken från Söderhamns-bandet och enligt rykten skall detta bara vara början på något nytt och riktigt stort. Glädjande besked med andra ord! Hata Som Lejon är ett stenhårt och kompromisslös pop/punk-band som levererar nå grön-jävligt live. Uppvuxna på Skumdum, Millencolin och Bad Religion bjuder dom på låtar om sommarkvällarna du aldrig kommer glömma likväl som verkligheten du aldrig vill möta. Ta på dig solbrillorna och klipp av ärmarna på favoritskjortan så ses vi i på Karlslundsfestivalen i Bollnäs 29-30 juni 2018.. HÄJ! Välkomna Hata Som Lejon!

The Vanjas till Karlslundsfestivalen 2018

Vi är otroligt glada över att presentera The Vanjas – rock’n’roll -kvartett från Stockholm till festivalen! I vintras kom den hyllade singeln ”My girls” och sedan dess bultar hela världen på The Vanjas dörr. Tänk Ramones möter Tina Turner möter Shangri Las möter Lavern Baker. Ser ut som en miljon dollar. En live-akt som en rock’n’rollmaskin. Och Vanja Lo besitter den sällsamma hypnotiska kraften hos en sann performer. Deras musik och stil har beskrivits inneha en filmisk kvalité och refererar ofta till ungdomlig romantik, kärlekstrubbel och löst leverne. The Vanjas bjuder in till en sällan skådad rock’n’rollshow och en musikalisk värld med noter av girl group sounds, doo-wop, 50’s and 60’s r’n’b och tidig punk. Du fattar när du ser – du måste se.

Greybeards till Karlslundsfestivalen 2018

Bandet Greybeards har turnerat flitigt i både Europa och Kina sedan starten 2012, och med den eminente Chips Kiesbye (The Hellacopters,THÅSTRÖM m.fl.) som producent släpper bandet sin andra fullängdare ”For the wilder minds” den 4e maj på Attitude Recordings och strålande recensioner rullar redan in på löpande band. Med ny skiva i bagaget tar bandet sin rockshow till UK där de i maj tänker riva klubbscener hela vägen från London till Aberdeen tillsammans med Bonafide. Greybeards är energiska, målmedvetna och självsäkra och lämnar ingen oberörd. Greybeards är rock ’n’ roll! Det ska bli ett nöje att se dom på Karlslundsfestivalen i Bollnäs 29-30 juni 2018!

Högkvarteret till Karlslundsfestivalen 2018

Punk/metal-bandet Högkvarteret från Bollnäs är klara! Bandet är relativt nytt men album nummer två ska redan vara på gång. Dom har ett gäng spelningar i bagaget och är nu redo för att växla upp till nästa nivå. I sommar kommer du få chansen att se dom på Karlslundsfestivalen i Bollnäs 29-30 juni 2018 på Folkets Park. Högt tempo med starka melodier. En flört mellan punk och metal på svenska. Gillar du M.I.D kommer du även att gilla detta. Välkomna Högkvarteret🤘

Richie Ramone till Karlslundsfestivalen 2018

Richie Ramone till Karlslundsfestivalen i Bollnäs 29-30 juni 2018! Detta är stort! Mannen som egentligen inte behöver någon närmare presentation. En gång medlem och trummis i ett av världens absolut största och mest inflytelserikaste band Ramones. Han spelade med gruppen på tre album. Too Tough to Die, Animal Boy och Halfway to Sanity innan han hoppade av 1987. Han skrev också några av gruppens låtar under perioden, varav den mest kända förmodligen är ”Somebody Put Something in My Drink” från Animal Boy. År 2013 släppte Richie Ramone sitt första soloalbum ”Entitled” på DC-Jam Records. Nu är Richie aktuell med sitt nya album ”Cellophane” och är just nu ute på världsturné. Kom och se en livs levande legend i sommar på hälsingemark!

DOKA till Karlslundsfestivalen 2018

Efter har turnerat flitigt i vår med Turn Off The TV Tour tillsammans med JUNKSTARS är nu DOKA redo för Karlslundsfestivalen på Folkets Park. Punkrockbandet från Bollnäs har under vintern spelat in det kommande albumet Separate Ways som släpps i augusti. Det skall också enligt dom själva vara utan tvekan det bästa och mest annorlunda albumet de skapat. Första singeln från albumet ryktas släppas inom kort. Spännande! Detta är ett fullblodat liveband. De har spelat med band som The ExploitedAsta Kask och The Kristet Utseende. Förvänta er ett makalöst drag under spelning i sommar. Här sparas inte på något! Vi är väldigt glada att presentera DOKA till årets Karlslundsfestival. Välkomna!

Tad Morose till Karlslundsfestivalen 2018

En av giganterna från ”Bollnäs Metal Rules – Big Four” är äntligen klara för Karlslundsfestivalen i Bollnäs 29-30 juni 2018 på Folkets Park. Tad Morose har sett och gjort det mesta. Turnerat och spelat världen över. Aktiva i över 20 år! Uppsättningen har varierat men dom har aldrig tvekat på att fortsätta leverera bra metal. Enligt rykten ska bandet vara i full gång med skapandet av ett nytt album. Nummer 10 i ordningen, jubileum? Och förhoppningsvis får vi höra smakprov i sommar på Karlslundsfestivalen. Vi ser fram emot att äntligen se dom live hos oss i sommar. Välkommen Tad Morose!🤘😎🤘