Nekromant till Karlslundsfestivalen 2019

Det är en stor ära för oss att presentera nästa band! Nekromant, en gång beskrivna som ”the Black 70s Heavy Proto Metal Stoner Blues Doom Demons from Vänersbörg”, är en heavy metal trio som de senaste åren gjort sig ett namn i underjorden genom sin råa och ärliga version på musiken de älskar.
Med två skivor, spelningar på bland annat Sweden Rock och flertalet Europaturnéer i bagaget, släpptes det ack så viktiga tredje alstret ”The Nekromant Lives” i oktober 2018 på amerikanska RIpple Music. Skivan har mottagits med öppna armar både från det mer inbitna Heavy Metal-folket och den modernare stoner/doom-scenen, och 2019 ser ut att bli oerhört intensivt för trion. Välkommen NEKROMANT till karlslundsfestivalen 2-3 augusti 2019 i Bollnäs!

https://open.spotify.com/artist/0s0G7PtfWssAlO5uv9TQkp…